GABRIELLA JOSS

Hej på er!

Hej fina!

Hoppas allt är bra med er. Vi är på Radisson Blu i Uppsala och har precis fått i oss lite indisk mat. Blev takeaway igen med andra ord, haha. Hade gärna ätit i restaurangen på hotellet men vill inte lämna hundarna ensamma på rummet. Tycker så synd om dom som får flänga så mycket med oss när vi åker fram och tillbaka genom Sverige. 

Igår klickade jag och F hem en ny TV som jag har suktat efter hur länge som helst nu. Den vi köpte finns HÄR och jag längtar tills den landar hemma hos oss. Den gamla TVn ska jag nog ge bort till min lillebror som ska flytta hemifrån om några månader. Så glad för hans skull! Vi köpte även en dator till F. Så lite ny teknik ska helt enkelt få flytta in till oss. Imorse köpte jag också prydnadskuddar och nya filtar till soffan från Hemtex då dom var nedsänkta massor på superrea nu under Black Friday. Annars har jag faktiskt inte köpt något mer trots att alla butiker har så sjukt låga priser på allt nu. Känner inte att jag behöver eller vill ha något just nu. 

Att åka bil långt kan annars vara rätt påfrestande och särskilt om man är hungrig. Tyckte att det var rätt jobbigt att åka idag efter att ha åkt lika långt under gårdagen. Jag blev också sååå sur på F när han var långsam från bilen till hotellets lobby för att Dexter var tvungen att stanna och bajsa på vägen. Jag är verkligen inte trevlig att umgås med när jag inte har ätit på länge, haha. Jason har som vanligt varit världens snällaste och sovit hela vägen. När vi kommer fram till Umeå så ska vi köpa en tjockare overall till honom då kläderna han har nu absolut inte är tillräckligt varma för det kalla vädret där. Har hört att Polarn och Pyret har bra ytterkläder så dit ska vi till att börja med. 

Önskar er en fin fredagskväll! Kram på er!

Två bilder på mig och mitt hjärta (eller ja, mina hjärtan - Dexter är ju också mitt hjärta såklart). 

Och två bilder till =) Innan vi började åka idag så spelade vi in en video. Mer av det får ni se när nya bloggen lanseras om några dagar! 

Dagens takeaway.. Börjar bli standard nu när vi bott på hotell så mycket. Men det är gott att testa lite olika restauranger runtom i Sverige, haha.

Fick ett jättebra välkomnande av hotellet här i Uppsala. Tack snälla ni! Även rummet är otroligt fräscht och fint. Supernöjda är vi!