GABRIELLA JOSS

Hur livet såg ut för exakt ett år sedan

Har grävt fram lite bilder ur arkivet på vad jag gjorde förra året i november. Så spännande att se tillbaka. Tiden går ju så snabbt. Där och då hade jag aldrig kunnat tro att jag ett par månader senare skulle få reda på att jag var gravid och sedan även bli mamma till hösten. Livet är magiskt! Undrar hur det kommer se ut om ytterligare ett år?

Åt sorbet i soffan med en ond hals. Kollade på film och hängde runt i morgonrocken. Hatar sjukdomstider! Och november är ju verkligen en sådan där "sjukmånad". 

Fick hem min nya vinterjacka som jag använder även i år (dock så är den i så dålig kvalitet och jag är på jakt efter en annan). Har den i både blått och svart. 

Fixade håret hos fina Emelie som vanligt och lockade det dagligen under den perioden. Gick mot ett ljusare hår också på den tiden. Nu känner jag att jag har hittat en perfekt brun nyans som funkar för mig. 

Fick sköna ansiktsbehandlingar hos min underbara hudterapeut Jennifer och kände mig som en prinsessa.

Bar massor med snygga armband från Snö of Sweden och Marc By Marc Jacobs. Måste gräva fram dom snart igen känner jag. Tröjan är fortfarande en favorit - från Gina Tricot. 

Åt munkar.. Så gott! Dessa var helt färska och vi köpte dom inne på ICA när F och jag hade lunch från jobbet samtidigt en gång. Det var tider det! 

Tränade massor! Fem pass i veckan som mest! Ska köra igång snart igen hade jag tänkt. Ser så mycket fram emot att bli riktigt fit, snygg och välmående igen. 

Myste massor med hundarna också. Saknade dom och hade ångest över att lämna dom ifrån mig när jag jobbade långa dagar. Tur jag kan jobba hemifrån nu. 

Åt middag och drack drinkar med mitt dåvarande jobb. Vilken rolig tid det var! Hade sådana härliga kollegor och människor omkring mig.