GABRIELLA JOSS

Mellanlandning

Puuuh! Nu har jag äntligen landat i soffan. Har packat upp, tvättat flera maskiner, packat ner igen, städat, fixat, lagat mat, kokat nappar och svarat på mail. F är iväg och tränar och kommer snart hem med lite jordgubbar och choklad. Blev så sugen på det. När han kommer ska jag ta en lååång dusch och bara njuta av att vara hemma och sedan ska jag krypa upp i soffan och mysa framför en bra film. 

Imorgon bär det av till Umeå och jag.längtar.så! Saknar min familj så otroligt mycket och äntligen ska dom få träffa Jason! Lycka! Annars har jag rätt mycket bloggjobb att göra imorgon så för min del väntar en tidig morgon. Killarna får sova kvar med vovvarna  i sängen medan jag smyger upp tänkte jag. Bara ett par dagar kvar tills första december, hoppas att ni är lika taggade som jag är på den "nya" bloggen =)

Kramar till er så hörs vi mer imorgon! 

Matchat i vitt har vi gjort! Tycker att det är så kul när vi råkar ha samma färg på kläderna. Både när jag och Jason har det och när F och Jason har det, haha. 

Och detta fick bli kvällens middag som åts i soffan. F är så duktig på att bara slänga ihop något och det blir lika gott varje gång. Vi passade på att äta upp grönsakerna i kylen som ni kanske ser. Känns ju onödigt att dom ska ruttna medan vi är i Umeå! Tycker förresten att det är så tråkigt att ta kort nu när det är så mörkt ute. Bloggen och instagram ser helt plötsligt inte alls lika trevliga ut. Ska fota massor imorgon på förmiddagen så att jag har lite roliga bilder att visa er sedan.