GABRIELLA JOSS

Owans studio

I samarbete med owansstudio.se så fick jag hem dessa helt underbara plädar. En till Jason som är lite mindre och en som är superstor och passar perfekt i soffan eller i sängen. Bägge är helt ljuvliga och vi är förälskade i dom hela familjen. Jason kan ligga på sin pläd och mysa hur länge som helst! Den är så mjuk, mysig och varm. Dessa filtar är verkligen en perfekt julklapp eller present till sig själv! Om ni är sugna på en likadan så kan ni lägga beställningen direkt via hemsidan HÄR eller maila info@owansstudio.se. Är man sugen på att sticka själv så kan man köpa garn och stickor på hemsidan. Utöver plädar så kan man också klicka hem mössor, posters, halsdukar och virkade hårspännen. Så mycket fint!

Owans studio är en nystartad webshop med hemproducerade produkter. Allt är 100% handstickat i 100% omspunnen merinoull och stickorna som används är oversize-stickor. Merinoullen härstammar förresten från Sydamerika eller Sydafrika och kommer från icke-mulesade merinofår. 

Hur ljuvlig är inte denna Super Chunky Minipläd!? Detta är alltså Jasons babyfilt och ni finner den HÄR. Går att beställa i massor med färger. Den ni ser på bilden är i färgen "Granite".

Och är ni hellre sugna på en stor Super Chunky pläd så finner ni denna HÄR. Även denna går att få i flera olika färger. Den jag har är i färgen "Pearl". 

Och här ser ni hur mysigt vi hade det i soffan med våra nya plädar. ÄLSKAR dom! Och såhär under vintertid så kan man ju verkligen inte ha för mycket mysiga filtar, kuddar och liknande i soffan =)

Den stora pläden är verkligen.. STOR! Så fin och mysig!

Och vi fick också hem lite posters =) Dessa ska jag köpa ramar till och hänga upp i Jasons framtida rum då dom verkligen föll mig i smaken.