GABRIELLA JOSS

Personligalmanacka.se

Visst är dessa almanackor helt otroligt fina!? Jag älskar att man kan sätta sin personliga touch på dom och få till dom precis som man vill och önskar. Jag är ju verkligen en planeringsmänniska och att ha en almanacka underlättar vardagen enormt. Att Jason skulle få pryda framsidorna kändes såklart som en självklarhet för mig. Baksidan valde jag att göra enkelt grå men man kunde välja att ha en eller flera bilder även där. Är så otroligt nöjd och det gick snabbt och smidigt att både designa och få hem dom. Tycker det är toppen att man kan få till dom helt som man vill med egna bilder och färgval då det blir mycket, mycket roligare än att köpa en färdig i butik.

Dessa almanackor kommer från personligalmanacka.se och ni kommer direkt till hemsidan för att läsa mer eller designa en egen HÄR

Tycker att både väggalmanackan och den "vanliga" almanackan blev så himla fina. Kommer att bära med mig den lilla varianten i väskan under hela 2016! Och den stora kommer att få hänga hemma i köket =)

En lite närmre bild på almanackan =) Valde också ett grått gummiband på den då jag tycker det passar bra till bilden på Jason. 

Och här är en sneakpeak på hur den ser ut inuti. La faktiskt in min egna födelsedag, haha ;) Och hela familjens födelsedagar såklart. Superbra att man kan göra det!

Längst back i almanackan valde jag att lägga till en översikt över 2016 och 2017.

Och allra längst bak valde jag att lägga in en karta. Fanns massor med andra alternativ att välja bland också. 

Här är en närmre bild på väggalmanackan. SÅ fin blev den =)

La in var sin "spalt" för mig, F och Jason. Så smidigt då man enkelt kan hålla koll på ex. BVC-besök och liknande för lillemans del. Är så nöjd!