GABRIELLA JOSS

Sista dagen

Hej fina vänner!

Imorgon bär det av hemåt igen och idag har vi hunnit umgås med Fs syster, ett litet bloggmöte och en AW nu mot kvällen. Fick med mig en goodiebag med lite roligt från Philips till Jason som jag kommer att visa upp när jag är hemma i Göteborg igen och kan fota allt. Så håll utkik! Det är så roligt att jag sedan jag blev mamma tycker att det är roligare med grejer till honom än till mig själv, haha.

Ska förresten bli såååå skönt att komma hem igen! Älskar att bo på hotell, njuta, äta take-away, möta nya människor och göra roliga saker men tre dagar är lagom. Har lite hemlängtan! Tanken var från början att vi skulle åka direkt till Umeå härifrån men jag har lite jobb att göra i Göteborg nu innan den sista november så det blir bäst att mellanlanda hemma och sova i vår egna säng en natt. 

Har inte så mycket mer att skriva just nu då mini vill ha tutten NU och vi ska krypa upp i sängen hela familjen innan det är läggdags. Stora kramar till er så hörs vi mer imorgon! <3

Jason är världens snällaste bebis och sov hela kvällen som vi var på AW:n! Fick så mycket komplimanger om det under kvällen också. Han är verkligen lugnet själv.

Hotellfrukosten här på Nobis är underbar! Så mycket gott att välja bland och allt var superfräscht! Längtar redan tills imorgon på morgonen. Mums!

Och inatt blev vi superhungriga och beställde upp kikärtssoppa till rummet. Roomservice kan ju vara en av dom mest fantastiska uppfinningarna i världen, haha. 

Och nu ikväll köpte vi hem 15 rätter på en libanesisk restaurang. Så roligt att testa något nytt. Nu är jag dock leds på all takeaway som vi ätit och vill ha hemlagat! 

F dricker fanta ur ett glas med lime och is. =) Denna bild är dock från när vi bodde på Hotell Birger Jarl. Även där var det superbra service och härlig personal!

Och en till bild från ett par dagar tillbaka när vi blev fotograferade. Vi var inte helt förberedda när denna bild togs men jag bjuder på det, haha =)