GABRIELLA JOSS

Kategori: Reklaminlägg, Sponsrat inlägg

Personligalmanacka.se

Visst är dessa almanackor helt otroligt fina!? Jag älskar att man kan sätta sin personliga touch på dom och få till dom precis som man vill och önskar. Jag är ju verkligen en planeringsmänniska och att ha en almanacka underlättar vardagen enormt. Att Jason skulle få pryda framsidorna kändes såklart som en självklarhet för mig. Baksidan valde jag att göra enkelt grå men man kunde välja att ha en eller flera bilder även där. Är så otroligt nöjd och det gick snabbt och smidigt att både designa och få hem dom. Tycker det är toppen att man kan få till dom helt som man vill med egna bilder och färgval då det blir mycket, mycket roligare än att köpa en färdig i butik.

Dessa almanackor kommer från personligalmanacka.se och ni kommer direkt till hemsidan för att läsa mer eller designa en egen HÄR

Tycker att både väggalmanackan och den "vanliga" almanackan blev så himla fina. Kommer att bära med mig den lilla varianten i väskan under hela 2016! Och den stora kommer att få hänga hemma i köket =)

En lite närmre bild på almanackan =) Valde också ett grått gummiband på den då jag tycker det passar bra till bilden på Jason. 

Och här är en sneakpeak på hur den ser ut inuti. La faktiskt in min egna födelsedag, haha ;) Och hela familjens födelsedagar såklart. Superbra att man kan göra det!

Längst back i almanackan valde jag att lägga till en översikt över 2016 och 2017.

Och allra längst bak valde jag att lägga in en karta. Fanns massor med andra alternativ att välja bland också. 

Här är en närmre bild på väggalmanackan. SÅ fin blev den =)

La in var sin "spalt" för mig, F och Jason. Så smidigt då man enkelt kan hålla koll på ex. BVC-besök och liknande för lillemans del. Är så nöjd!

Höstnyheter

Höstnyheter

Älskar alla höstnyheter som kommer in i butikerna nu. Vinrött, grått, svart, vitt, beiget. Sådär enkelt och snyggt. Tycker dock inte att det har kommit in allt för många snygga jackor än faktiskt. Funderar starkt på att klicka hem en av halsdukarna här nedan. Vilken får ni se sen =) Vad tycker ni om höstens kläder hittils? 

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

NIKE

Som jag skrev för ett tag sedan så är nästa grej på inköpslistan till mig ett par nya träningsskor. Mina som jag har nu ska jag ha ute på barnvagnspromenaderna hade jag tänkt då dom är rätt slitna och smutsiga. I och med att jag tänkte försöka hitta tillbaka till gymmet så snabbt jag kan efter förlossningen så vill jag ha ett par nya och fräscha som jag an använda inne. Här nedan hittar ni lite inspo i olika färger och prisklasser. Dom billigaste kostar under 500:- vilket verkligen är ett superpris för ett par nikeskor. Vid nästa löning ska jag lägga en beställning och just nu lutar det mest åt ett par grå, helvita eller vita med lite rosa detaljer. 

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

Snygg under

För mig har alltid snygga underkläder varit viktigt och mestandels för att jag tycker att det är skönt att känna sig lite extra fin. Även om man inte visar sig för någon så förhöjer det den där vardagssnygga känslan att matcha BH och trosor eller ha på sig ett par nya hotpants. Några har kommenterat på senaste och bett mig tipsa om lite snygga underkläder så här nedan får ni mina favoriter. Hoppas ni gillar dom =) 

Själv använder jag i princip alltid string då jag på något vis alltid har trivts bäst i det. Även nu som gravid! Klickade hem DESSA för ett par dagar sedan. Tyckte att dom såg sköna och snygga ut. Tog storlek M då S brukar sitta lite tight nu sedan jag blev gravid. Hoppas dom funkar bra! Och förresten! Ni vet dom där superpopulära seten My Calvins!? Dom har kommit i såå coola och snygga färger. Kolla bara HÄR och HÄR. Mycket roligare än bara svart och vit ju. Vill ni hellre ha dom i standardfärgerna finns dom HÄR, HÄR och HÄR.

Tycker att dom flesta seten här nedan är till himla bra pris också! Så ett riktigt tips att klicka hem! Vissa av dom kostar bara runt 250:- för både trosa och BH. Det dyraste setet på en av dessa bilder kostar dock strax under 2000:- men det var så fint så ville ta med det iallafall ;)

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR 

 HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

Upp